Natuur, sparen, lifestyle, mode, reizen en koken. Nature, frugal lifing, lifestyle, fashion, traveling and cooking.
vrijdag 1 november 2013
Slow drinks
Vlierbloesembubbels (per glas) Schenk een laag van een centimeter vlierbloesemsiroop in een flute en vul dit aan met Prosecco. Lychee Marnier (per glas) Vul een glas met Grand Marnier, prik een prikkertje in een lychee en leg in het glas. Mango Tango (ca. 6 personen) Pureer en rijpe mango samen met het sap van een limoen en 250 ml ananassap. Schenk de puree in de glazen en vul aan met bruisend water. Decoreer met eetbare bloemen. Bessenmarmer (per glaasje) Schenk een laagje rode bessenjenever in een shooter-glaasje en vul dit langzaam aan met eenzelfde deel Amarula, voor een mooi gemarmerd effect! Bruin & wit (per glaasje) Schenk een laagje Tia Maria in een shooter-glaasje. Zet een dessertlepel in het glaasje en schenk hierover langzaam eenzelfde deel Amarula. Haal voorzichtig de lepel eruit; de laagjes blijven gescheiden.
Labels:
Bessenmarmer
,
Vlierbloesembubbels
Abonneren op:
Reacties posten
(
Atom
)
Geen opmerkingen :
Een reactie posten