dinsdag 12 november 2013

Hans ter Huurne van Droste's (Rest.) geplaatst via een iPad

*****
Hans ter Huurne van Droste's
Hans ter Huurne is chefkok in het restaurant van Droste’s – dineren en logeren in Tubbergen. Hans werkt al 8 jaar vol passie bij Droste’s. Daarvoor werkte hij als sous-chef bij De Holtweijde in Lattrop.

Hans kookt lekker en puur, biologisch, volgens de seizoenen liefst zó van het land en als het even kan natuurlijk met streekproducten. Dat betekent iedere twee maanden een nieuwe kaart met alleen producten uit Twente. Bij Hans draait alles om de smaak, dit is volgens hem dan ook belangrijker dan het 'plaatje'.

Wat heeft Buitengewoon in het land met Hans? Hans is werkzaam bij Harald Droste, een bevlogen ambassadeur van Buitengewoon in het land. Vorig jaar kookte Hans ook al op een bijzondere plek in Twente en dit jaar werken wij opnieuw graag met hem samen. Op 21 juni - de langste dag van het jaar - bereidt Hans een 5-gangen sharing diner bij De Molen van Frans in Mander.

http://www.holtweijde.nl/nl/
http://www.buitengewooninhetland.nl/diners/locaties/de-molen-van-frans/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten