dinsdag 12 november 2013

Louis Meisen, Chef van Buitengewoon (Rest.) geplaatst via een iPad

*****
Voor Louis moet koken moet een beleving zijn. Zoals hij het zelf zegt: "Zonder plezier en passie is de ervaring niet compleet; daar ga ik elke dag voor met de mensen met wie ik werk. Mijn uitgangspunten hierbij zijn altijd de kwaliteit van producten en het verhaal erbij. Dus niet alleen het opdienen van een mooi gerecht, maar ook vertellen waarom je doet wat je doet en mensen enthousiast maken. Voor Buitengewoon in het Land ga ik - samen met ZTRDG - net zo te werk en kijk ik naast de kwaliteit van de ingrediënten en de seizoenen, ook naar het verhaal van de producent. Dat maakt de ervaring straks aan tafel compleet, en ben ik tevreden. Naast Buitengewoon in het land geef ik culinaire workshops door heel het land en kook ik bij mensen thuis voor feestelijke gelegenheden."

Wat heeft Buitengewoon met Louis Meisen? Louis is de Chef van Buitengewoon in het Land en gaat aan de slag met de heerlijkste recepten van ZTRDG.nl. Louis' manier van koken en filosofie over eten sluiten daar naadloos op aan. Koken in de natuur met onze veldkeuken is toch wat anders dan een hele keuken tot je beschikking hebben, dus het komt dus aan op creativiteit, goede producten en doorzettingsvermogen. En daar draait Louis z'n hand niet voor om. Hij zal je versteld doen staan wat je met een beetje houtkool kunt doen en hoe je eenvoudig de allerlekkerste dingen maakt. Daarnaast helpt hij onze gastchefs met hun werk tijdens de diners. We kijken uit naar een heerlijk seizoen samen.

http://www.ztrdg.nl/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten