vrijdag 29 november 2013

Leer van je tegenslagen - Gael Lindenfield

Tegenslagen horen bij het leven. De kunst in om je niet uit het veld te laten slaan maar vol vertrouwen in jezelf de uitdaging aan te gaan.

Leer van je tegenslagen is een praktisch boek voor alledaagse problemen maar kan je ook door moeilijke periodes heen helpen na een scheiding, een sterfgeval of een ontslag.


Recensie(s)
NBD|Biblion recensie:

Het boek wil helpen om met een zelfhulpprogramma beter om te leren gaan met tegenslagen zoals onder andere een scheiding, een sterfgeval en ontslag. Het gaat om verbetering of versterking van vertrouwen, bescheidenheid, verantwoordelijkheid, vindingrijkheid, veelzijdigheid, doelgerichtheid en vastbeslotenheid. Er is een bespiegeling bij ieder van deze vijf sleutelwoorden; er zijn tips, strategieen, richtlijnen en oefeningen tot instandhouding. Het betreft hoofdzakelijk inzichten en ervaringen van de schrijfster. Diverse inspirerende korte stukjes over hoe bekende mensen uit heden en verleden omgingen met hun tegenslagen illustreren het boek. Als je het boek leest, kom je veel van hetzelfde tegen en het vraagt veel energie en motivatie om het helemaal door te werken. Een praktisch boek dat afsluit met een literatuurlijst. Hier en daar wordt de lezer uitgenodigd om antwoorden op vragen in het boek in te vullen. Pocketuitgave; kleine druk.

(NBD|Biblion recensie, Drs. J.H.A.M. Bekkers)

http://www.bol.com/nl/p/boeken/leer-van-je-tegenslagen/1001004005072729/index.html#product_description

www.gael-lindenfield.com/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten