vrijdag 29 november 2013

Zelfvertrouwen - Walter Anderson

Zelfvertrouwen - de cursus leert je hoe je je angsten tot bondgenoot kunt maken en hoe je verlammende onzekerheid kunt overwinnen.
Walter Anderson legt aan de hand van praktische oefeningen en voorbeelden uit het dagelijks leven uit hoe je door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag, kunt leren op jezelf te vertrouwen.
'Een uitstekend werkboek. Duidelijke taal, vlot verteld en praktisch uitvoerbaar' NBD
'Zelfvertrouwen leert je hoe je duidelijk, krachtig en vol zelfvertrouwen kunt spreken en schrijven' Psychologie Magazine
'Het boek laat zien hoe je door je eigen pijn heen moet om de schatten te bereiken die eronder liggen' Andrew Vachss
'Walter Anderson bewijst met dit boek dat hij een briljant leraar is' Elie Wiesel
'Dit boek biedt praktische adviezen over hoe je je angsten kunt overwinnen. Zelfvertrouwen - de cursus zal geluk brengen in je leven en in dat van degenen die je lief zijn' John Gray, auteur van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus
Walter Anderson groeide op met een gewelddadige alcoholist als vader, wonend in een achterstandsbuurt. Hij werkte zich op via een baan als marinier tot redacteur van een bekend tijdschrift. Hij heeft reeds vier boeken geschreven en geeft cursussen.Recensie(s)
NBD|Biblion recensie:

De auteur heeft zich opgewerkt vanaf een jeugd met een gewelddadige alcoholist als vader, wonend in een achterstandsbuurt, via een baan als marinier tot redacteur van een bekend tijdschrift. Hij heeft reeds vier boeken op zijn naam staan en geeft cursussen 'zelfvertrouwen'. Omdat hij kan putten uit eigen levenservaring, aangevuld met praktijkverhalen van honderden anderen, is de informatie makkelijk te begrijpen, herkenbaar, doeltreffend en direct toepasbaar. Dit boek is het resultaat van de zeven weken durende cursus en bevat zeven stappen om tot zelfontplooiing te komen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: zelf verantwoordelijkheid nemen, geloven in iets groots, tolerant en dapper zijn, van iemand durven houden. Hij erkent direct dat dit boek de klus niet voor de lezer kan klaren, maar dat hij wél kan laten zien hoe je zelfverzekerder kunt worden. Een uitstekend werkboek, goed ingedeeld met inzichtelijke adviezen, duidelijke taal, vlot verteld en praktisch uitvoerbaar.
(Biblion recensie, Redactie)

http://www.bol.com/nl/p/boeken/zelfvertrouwen/666864550/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten