donderdag 28 november 2013

Beghar Het beloofde paradijs - D. Lachman

Geachte lezers,

Eindelijk is het zover, het lang verwachte boek Béghar (Thuisloos), Het beloofde Paradijs is uit. Het boek vertelt ons tweeduizend jaar geschiedenis van de Hindus die op barbaarse wijze door tirannen zijn onderdrukt, verwaarloosd en systematisch werden vermoord.

In Nederland kennen de laatste drie generaties de cultuur Hinduïsme, van zeer weinig tot niet. Hoe zou dit komen? Er wordt op school geschiedenisles gegeven. De vraag is: gaat de geschiedenis alleen over Egypte, de holbewoners, de eerste en de tweede wereld oorlog, Vincent van Gogh, Anne Frank, de Holocaust en niet te vergeten de onderdrukking van de Islam? Is dit de geschiedenis van de mensheid dat in de jonge hersenen gekerft moet worden


Béghar brengt u een deel van de gedwongen vergeten geschiedenis over de Hindus, via het gezin Kailash Anandsingh, aan het licht. Een geschiedenis dat zich zal ontfermen van de overlapte doek dat door de rest van de wereld is bedekt.

Lees hierin ook over de onderlinge strijd tussen de Arya Samaaj & de Sanatans, en de systematische belemmering van de gemeente Rotterdam jegens de Hindus.

Djotipersad Lachman wenst u veel lees plezier

http://www.boekenwarenhuis.nl/boek/beghar-d-lachman

Geen opmerkingen :

Een reactie posten