woensdag 27 november 2013

Dagelijkse kost / 2 - Jeroen Meus (Boek)

*****
'Koken is een plezier. In het programma Dagelijkse Kost zet Jeroen Meus elke dag weer een smakelijk gerecht op tafel en inspireert zo honderdduizenden kijkers met tips voor lekker en gezond eten om van te watertanden. Van de nationale plat praat tot een origineel en eigenwijs bord vol smaak. Hij laat zien hoe je met verse, inlandse producten en met respect voor de seizoenen kan koken, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit of een aanslag te plegen op je budget.

Penne al forno, een heldere tomatensoep of kip met appelmoes en verse frietjes: het is allemaal even lekker als je het zelf op tafel tovert. Wie de richtlijnen van Jeroen stap voor stap volgt, oogt gegarandeerd succes bij zijn tafelgenoten. Dagelijkse Kost is er voor iedereen. Ingewikkelde keukentermen komen er niet aan te pas en Jeroen gebruikt producten die overal te vinden zijn.

Het tweede boek van Dagelijkse Kost bundelt opnieuw een mooie mix van gerechten voor jong en oud. Makkelijk bereid, eenvoudig geserveerd, maar bovenal (h) eerlijk en smaakvol. De schitterende foto's zijn van Studio Verne.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/dagelijkse-kost-2/1001004011543018/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten