donderdag 28 november 2013

Een volle agenda, maar nooit druk - Denise Hulst (Boek)Niet het slimmer en efficiënter werken, maar het werken vanuit aandacht zorgt er volgens tijdexpert Denise van der Hulst voor dat de kwaliteit van werk om hoog gaat en meer rust in de agenda creëert. Deze benadering heeft ook direct een positief effect op het plezier in werk. Uit haar nieuwste boek ‘Een volle agenda, maar nooit druk’ blijkt dat alle traditionele opvattingen over timemanaqement en efficiency achterhaald zijn. Daar stelt Van der Hulst een nieuwe manier van werken tegenover.

Geen instrumentale aanpak met handigheidjes die je moeten helpen het hoofd te bieden aan de dagelijkse stress, maar een wezenlijk andere benadering, biedt Denise Hulst in haar boek ‘Een volle agenda, maar nooit druk’. Ze vertaalt de richtlijnen van de spirituele grootmeester Benedictus naar een hedendaagse, praktische toepassing om het werk in rust, vrijheid en verbondenheid te doen. Van der Hulst geeft ook antwoord op de vraag hoe een werkdag zo ingericht kan worden dat alles wat aandacht verdient, dat ook krijgt – zonder stress. Hierdoor neemt de kwaliteit van het werk toe en wordt het (weer) een dagelijkse bron van plezier en kracht.

Over de auteur
Denise Hulst is oprichter en directeur van trainingsbureau Het Betere Werken en is met haar 13 jaar ervaring een absolute expert op gebied van tijd te noemen. Van haar hand verscheen onder andere: ‘Efficiënt e-mailen’, ‘Exit supermama’ en ‘Tijdig van kantoor’.

http://boeken.blog.nl/leestips/mind/2010/12/13/een-volle-agenda-maar-nooit-druk

Aan het begin van het nieuwe jaar starten veel mensen met nieuwe voornemens. Zo aan het eind van de eerste maand, biedt uitgeverij Ten Have met Klooster Huissen samen een inspirerende middag aan volgens nieuwe inzichten in timemanagement:

EEN VOLLE AGENDA, MAAR NOOIT DRUK
door Denise Hulst

Niet het slimmer en efficiënter werken, maar het werken vanuit aandacht zorgt er volgens coach en tijdexpert Denise Hulst voor dat de kwaliteit van werk om hoog gaat en meer rust in de agenda creëert. Deze benadering heeft ook direct een positief effect op het plezier in werk. Uit haar boek Een volle agenda, maar nooit druk blijkt dat alle traditionele opvattingen over timemanagement en efficiency achterhaald zijn. Daar stelt Hulst een nieuwe manier van werken tegenover. Deze middag geeft ze je handvatten om dit in de praktijk te kunnen (blijven) doen.

REGEL VAN BENEDICTUS
Geen instrumentale aanpak met handigheidjes die je moeten helpen het hoofd te bieden aan de dagelijkse stress, maar een wezenlijk andere benadering, biedt Denise Hulst . Ze vertaalt de richtlijnen van de spirituele grootmeester Benedictus naar een hedendaagse, praktische toepassing om het werk in rust, vrijheid en verbondenheid te doen. Hulst geeft ook antwoord op de vraag hoe je een werkdag kunt inrichten dat alles wat aandacht verdient, dat ook krijgt – zonder stress. Hierdoor neemt de kwaliteit van je werk toe en wordt het (weer) een dagelijkse bron van plezier en kracht.

AUTEUR
Denise Hulst is oprichter en directeur van trainingsbureau Het Betere Werken en is met haar 13 jaar ervaring een absolute expert op gebied van tijd te noemen. Van haar hand verscheen onder andere: Efficiënt e-mailen, Exit supermama en Tijdig van kantoor. Zie ook haar nieuwe website www.benedictijnstimemanagement.nl.

Ze heeft een nieuwe visie op gebied van timemanagement.
Ze leert je alle 'todo' zaken in je agenda met aandacht en zonder stress af te handelen.

http://www.inspirerendleven.nl/agenda/lezing-met-workshop-een-volle-agenda-maar-nooit-druk-met-denise-hulst

http://www.denisehulst.nl/alle-boeken-denise-hulst/eenvolleagendamaarnooitdruk

Geen opmerkingen :

Een reactie posten