donderdag 28 november 2013

Het grote Heleen van Royen zomerboek - Heleen van Royen (Boek)Een heerlijke bundel vol columns over alle zomerse beslommeringen in het gezin Van Royen: reizen, thuisblijven, kinderen vermaken, jezelf vermaken, huisdierlogees en huisdierbegrafenissen Maar ook fragmenten en deleted scenes uit Heleens boeken.

Onmisbaar in je strandtas!

Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Boek vol verhalen en columns van de bekende schrijfster, afgewisseld met allerlei andere zomerse vermakelijkheden. Zoals een quiz, lijstjes met hotspots en trends, tips (spelletjes voor onderweg, must reads voor op het strand, dvd-series voor regenachtige dagen), wetenswaardigheden over Portugal (waar Heleen met haar gezin woont), een kleurplaat, zomerse recepten (frozen margarita's, knoflooksaus), strips over Ton, Heleen en de kinderen, een Helenige kruiswoordpuzzel, een selectie uit haar tweets, antwoorden op veel gestelde vragen, Heleens favoriete zomerhits, (verwijderde) fragmenten uit haar boeken, het verhaal van de winnares van Heleens Zwoele Zomeravondenverhalenwedstrijd, 'Hoe zeg ik het' in verschillende talen ('Heb je Facebook?'), commentaren op Heleen uit de media, een Heleen-aankleedpop met uitknipbare garderobe en nog veel meer. Dat alles geillustreerd met vele kleurenfoto's en andere kleurenillustraties. Aantrekkelijk, vrolijk, luchtig en zonnig uitgevoerd vakantiebladerboek, met een vette knipoog naar de traditionele vakantieboeken. Goed voor een paar uurtjes heerlijk ontspannend vakantievermaak. Heleen van Royen debuteerde in 2000 met 'De gelukkige huisvrouw', inmiddels zijn er in Nederland alleen al meer dan 1 miljoen van haar boeken verkocht.

(NBD|Biblion recensie, Redactie)

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/het-grote-heleen-van-royen-zomerboek/1001004010722678/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten