woensdag 27 november 2013

Het leven van je dromen - Cheryl Richardson (Boek)

*****
52 praktische en inspirerende ideeën voor meer kwaliteit
Aangeraden door Oprah Winfrey! Dit boek is bestemd voor iedereen die wel eens het gevoel heeft het leven niet meer in de hand te hebben en vindt dat de moderne samenleving te veel eisen stelt.
Dit boek laat zien dat men door middel van kleine, maar belangrijke veranderingen een positieve draai aan het leven kunt geven.
Door praktische adviezen en oefeningen komt men elke week een stap dichter bij het doel. In week 1 begint de reis, in week 18 is men in staat energie te concentreren en in week 52 voelt men zich gezond en bijzonder.
Cheryl Richardson is in Amerika een zeer gewilde personal coach en tevens ook auteur van bestsellers.


Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Heel goed voor jezelf zorgen is een manier om stress en burn-out te voorkomen. Bovendien, zegt de schrijfster van dit boek, kun je er pas voor anderen zijn als je er ook voor jezelf kunt zijn. De Amerikaanse auteur heeft jarenlang gewerkt als persoonlijke coach en mensen geholpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Een bescheiden wekelijks actieplan bleek aan veel mensen een uitkomst te bieden. Dit boek bevat 52 van die kleine uitdagingen. Aanbevolen wordt om er samen met een of meer mensen tegenaan te gaan. Hoewel je op elk moment van het jaar kunt beginnen, wordt in het boek hier en daar het kalenderjaar gevolgd (zo gaat week 51 over Kerstmis). Maar in principe kun je het boek overal opslaan om zinnige suggesties te vinden. Elk van de 52 hoofdstukjes bevat een overpeinzing, tips, een uitdaging, een paar actiemogelijkheden en wat verwijzingen naar boeken of het internet. De uitdagingen liggen op velerlei gebied: werk, vrienden, gezondheid, stemmingen, geld, spiritualiteit etc.

(Biblion recensie, D.C.J. Grabijn)

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/het-leven-van-je-dromen/1001004001647873/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten