zaterdag 23 november 2013

Meer Energie in 30 Dagen (Overig)

 *****
Voel jij je vaak moe, lusteloos en weinig energiek? Wil je graag meer energie hebben? Wij hebben een geweldige en simpele oplossing voor je klaarstaan!

Je energiepeil bepaalt de kwaliteit van je leven

Hoe meer energie je hebt, des te hoger de kwaliteit van je leven wordt. Energie is de basis van alles wat je doet. Als je regelmatig uitgeput en moe bent dan wordt je levenskwaliteit beperkt. Met weinig energie is het moeilijker om succesvol te zijn, om goede sociale relaties te onderhouden, om je doelen te bereiken en gezond en gelukkig te zijn.

Als je het voor elkaar krijgt om je energieniveau te verhogen dan kun je meer voor elkaar krijgen. Je leven wordt leuker, je hebt meer succes, je voelt je gezonder en bovendien gelukkiger.

Begin met het managen van je energie

Onze snelle maatschappij put ons uit. We proberen te voldoen aan de hoge eisen van onszelf en van de mensen om ons heen, en in de tussentijd daalt ons energieniveau. We raken onze natuurlijke energie langzaam kwijt doordat we ons druk maken, verkeerd eten, gifstoffen ophopen, te weinig bewegen en nog veel meer andere factoren.

Als je meer energie wilt hebben dan moet je stoppen met het managen van tijd, en beginnen met het managen van je energie. Want hoe beter je jouw energieniveau in balans kunt houden, des te meer energie je beschikbaar hebt voor de dingen die je echt de moeite waard vindt.

30-daagse eCursus voor meer Energie

Om je te helpen bij het managen van je energie hebben we een nieuwe uitgebreide eCursus gelanceerd. In de cursus Meer Energie in 30 Dagen leer je hoe je jouw energie kunt managen en maak je bovendien kennis met 27 beproefde technieken om dagelijks meer energie te krijgen.

In deze unieke eCursus leer je:
•Hoe je razendsnel kunt overstappen van time-management naar energie-management, en je razendsnel energieker voelt.
•Wat je moet eten om je energiepeil te verhogen, en wat je beter niet kunt eten.
•Welke invloed stress heeft op je energieniveau, en hoe je hiermee om moet gaan voor meer energie.
•Welke voedingsstoffen je meer energie geven.
•Hoe je je slaap ritme het best kunt inrichten voor meer energie.
•Hoe je het leven kunt benaderen op een manier die je energieker maakt in plaats van je uit te putten.
•Meer dan 27 beproefde technieken om je energieniveau op dagelijkse basis te vergroten, te bewaren en te onderhouden.

http://sochicken.nl/meer-energie-in-30-dagen
›  Meer...

Geen opmerkingen :

Een reactie posten