zaterdag 23 november 2013

Met de mannen! - Wim de Jong


Uitjes voor vaders en zoons
Geschreven: 08.12.2009 door Redactie Vrouwonline

Met de mannen! De stoerste uitjes voor vaders & zoons

Winkelen, make-up en barbies: jongens houden er niet van. Zij willen stoere mannendingen doen en zijn op zoek naar vrijheid en avontuur!

Mannendingen
Met de mannen! De stoerste uitjes voor vaders & zoons staat boordenvol tips en leuke dagjes weg voor echte mannen. Wim de Jong schrijft over zaken die mannen echt interessant vinden. Dus voor alle vaders: heb je zin om wat leuks met je zoon(s) te doen? Sla het boek open en kies een leuk uitje.

Uitjes
Pak de trein naar Antwerpen en eet daar garnalenkroketjes, zoek oude spoorbielzen op de Maasvlakte of vaar met een bootje door de Biesbosch. Nog spannender: neem een tentje mee en ga kamperen in het wild en kijken bij de motorcross.

Relaxdagje voor mama
Dus mama: houd je wel van een dagje op de bank met een goed boek? En doe je dat het liefst een keer zonder mannen om je heen? Dan weet jij wat het perfecte kerstcadeau voor jouw mannen is!


Met de mannen - Wim de Jong
de stoerste uitjes voor vaders en zoons. sorry meiden !
ISBN10 9057675471
ISBN13 9789057675478
Samenvatting
Met de mannen! - Wim de Jong
Schat, gaan we nog iets leuks doen met de kinderen? Krijg jij ook de kriebels als je vrouw deze vraag stelt?
Dan is dit boek echt iets voor jou. De meeste mannen én jongens houden namelijk helemaal niet van 'leuke gezinsuitjes'.
Laat staan dat er gewinkeld moet worden, of op familiebezoek. Met de mannen! staat daarom vol met... inderdaad, mannendingen!
Volkskrant-columnist Wim de Jong schrijft over zaken die mannen echt bezighoudt. Avontuur, vrijheid, maar ook dino-romantiek
en verzamelen. Aangevuld met zo'n 200 stoere uitjes die vaders en zoons wél leuk vinden! Met de trein naar Antwerpen
en daar garnalenkroketten eten, naar de Wereldhavendagen in Rotterdam, met een bootje varen door de Biesbosch,
kamperen in het wild of naar de motorcross.
Sorry meiden!
Recensie(s)

De auteur is vader van drie zoons en vindt het leuk om met zijn zoons ‘mannendingen’ te ondernemen. Hij geeft, ingedeeld in tien hoofdstukken, ruim tweehonderd tips voor een stoer dagje vader en zoon, waarbij de ene activiteit wat stoerder is dan de andere. Met tips voor doedingen, spannende slaapadressen, activiteiten thuis, musea, evenementen, uitjes, attractieparken etc. Opgenomen zijn onder meer uilenballen uitpluizen, strandjutten, sterren kijken, een vlieger maken, een dagje gamen, frieten bakken, bowlen, Naturalis, het Militair luchtvaart museum, de Wereldhavendagen, kanovaren in de Biesbosch, fietsen over de Afsluitdijk, een rioolwandeling, vissen op zee, een voetbalstadion bezoeken en slapen in een yurt. Rijk in kleur geïllustreerd, met internetadressen en telefoonnummers. Registers op doe-activiteiten en op adressen. Een leuke uitgave voor vaders en zoons die samen iets willen ondernemen.<br/><br/>Redactie
http://www.bol.com/nl/p/met-de-mannen/9200000002308329/

http://www.vrouwonline.nl/mamas/mama-zijn/uitjes-voor-vaders-en-zoons.html 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten