woensdag 27 november 2013

Oei, ik groei! Voor managers - Frans X. Plooij, Margreet Twijnstra (Boek)

*****
Spring door je mentale blokkades
Een organisatie kan zich alleen ontwikkelen als de medewerkers, maar vooral ook de managers niet bang zijn om te groeien. Die persoonlijke groei begint met signalen en voortekeken dat er een groeimoment ophanden is, compleet met de bijbehorende impasse en groeipijn, vergelijkbaar met het vermaarde donderwolkje in de bestseller Oei, ik groei!. De manager die daardoorheen durft te gaan, maakt een groeisprong. Net als het kind in Oei, ik groei! is hij na die sprong een inzicht wijzer en een vermogen rijker. Dit boek legt de PCT-theorie (Perceptual Control Theory) uit die achter dit groeiprincipe schuilt, en stimuleert iedereen om alle sprongetjes die zich aandienen, met open vizier te nemen.

Prijs: € 21,95 Bestel nu!
[ ISBN: 9789021550367 | 240 pagina's | Nederlands | 2011 ]

Frans X. Plooij is van huis uit psychobioloog, maar staat beter bekend als de expert op het gebied van de mentale ontwikkeling van baby’s en dreumesen.
Het onderzoek dat hij samen met zijn vrouw heeft gedaan heeft ouders in alle werelddelen inzicht in de ontwikkeling van hun kind gegeven.
Wetenschappelijk is aangetoond dat Frans’ aanpak positieve effecten heeft op de ontwikkeling van kinderen en hun gezondheid. Oei, ik groei! is al 15 jaar een wereldwijde bestseller.

Margreet Twijnstra is organisatieadviseur. Zij begeleidt organisaties om duurzame verbetering te ontwikkelen.

http://www.kosmosuitgevers.nl/boeken/gezinengezondheid/article4812.ece

Geen opmerkingen :

Een reactie posten