Stamppot van paksoi met Hollandse garnalen (Kopie)
paksoi leent zich prima om eens lekker gek te doen. Hier een stamppotje met garnalen. De ketjap geeft er een lekker oosters accent aan en met seroendeng krijgt het gerechtje een lekker bite.
1 struik paksoi in reepjes
± 500 gram geschilde aardappelen
150 gram Hollandse garnalen
150 gram varkensfilet, in blokjes
2 geperste teentjes knoflook
olijfolie
ketjap manis
seroendeng naar smaak
Peper, zout
Kook de aardappelen. Roerbak het varkensfilet met de knoflook en de olijfolie ± 5 minuten in een wok. Voeg de paksoi toe en bak die ± 3 minuten mee.
Roer naar smaak ketjap door het vlees-paksoimengsel en warm nog even goed door. Voeg de garnalen toe en roer alles even door. Maak de aardappelen fijn en roer ze erdoor. Serveer met seroendeng.
http://www.lekkertafelen.nl/recepten/stamppot-van-paksoi-met-hollandse-garnalen/
Geen opmerkingen :
Een reactie posten