woensdag 27 november 2013

The Art of Pasta - Lucio Galletto, David Dale (Boek)

*****
Een boek waar elke pastaliefhebber van gaat watertanden.
Pastagerechten vormen niet alleen de ziel van de Italiaanse keuken, maar zijn ook geliefd en onmisbaar in vele Nederlandse huishoudens, getuige het niet-aflatende succes van pastakookboeken. In deze nieuwe pastabijbel Art of Pasta staan niet alleen duidelijke recepten voor het zelf maken van de lekkerste pasta en de perfecte gnocchi, maar ook klassieke sauzen als bolognese naast tot de verbeelding sprekende gerechten als cannelloni met konijn en artisjokken. Dit boek laat elke pastaliefhebber watertanden en is dankzij de prachtige foto’s van Anson Smart en bijzondere illustraties van kunstenaar Luke Sciberras bovendien een feest voor het oog.
Prijs: € 29,95 Bestel nu!
[ ISBN: 9789021550947 | Nederlands | 2011 ]

Lucio Galletto verstaat als geboren Italiaan en restauranthouder in Sydney (Australië) de kunst van het pastamaken als geen ander. Daarnaast is Galletto ook een groot kunstliefhebber en hangen er in zijn restaurant meer dan vijfhonderd kunstwerken. Hij schreef al eerder kookboeken en won daarmee verschillende prijzen.

David Dale is een vriend van Lucio en schrijft als journalist voor onder meer The Sydney Morning Herald. Ook Dale heeft al verschillende (kook)boeken op zijn naam staan.

http://www.kosmosuitgevers.nl/auteurs/article5069.ece

Geen opmerkingen :

Een reactie posten