woensdag 27 november 2013

Van seizoen naar seizoen - Sophie Dahl (Boek)

*****
een jaar in recepten
Na het enorme succes van Miss Dahls heerlijkheden komt bestseller auteur Sophie Dahl deze zomer met haar nieuwe kookboek Van seizoen naar seizoen. Dit mooie seizoensgebonden kookboek biedt naast heerlijke nieuwe recepten ook anekdotes en intieme herinneringen van Sophie Dahl zelf. Sophie Dahl heeft een natuurlijk instinct voor het combineren van het beste dat ieder seizoen te bieden heeft, en deelt dit met de lezer.

Zo proef je de warmte van een zomerse tuin in volle bloei met gegrilde perziken, pistachenoten en Ricotta, de ontluikende knapperigheid van de lente met een rivierkreeftsalade en de druilerige en natte herfst met een Parmezaanse soep.

Behalve de voedzame en makkelijk te bereiden recepten en de prachtige illustraties, neemt Sophie je ook mee op een gastronomische reis door de seizoenen, deelt ze hilarische jeugdherinneringen over een coltrui dragende ex of een doordeweekse avond met haar huidige man in Parijs. Van seizoen naar seizoen belooft plezier, verwennerij en natuurlijk eenvoudig en goed eten!

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/van-seizoen-naar-seizoen/1001004011259087/index.html

Geen opmerkingen :

Een reactie posten