woensdag 27 november 2013

Weg bij hem, terug bij jezelf - Y. Nagel (Boek)

*****
Vrouwen over hun scheiding
In deze volledig geactualiseerde editie van Weg bij hem, terug bij jezelf vertellen gescheiden vrouwen hun persoonlijke verhaal over hun twijfels en angsten, over de pijn en de woede rond hun voorbije relatie. Maar ook hoe de wanhoop en worsteling langzaam veranderden in kracht, hoe ze het alleen bleken te kunnen en terugkwamen bij zichzelf. Sterker dan daarvoor, en in de meeste gevallen ook een stuk blijer. Alleen al de verrassende herkenbaarheid van hun openhartige verhalen is een steun in de rug voor iedereen die weg wil uit een pijnlijk huwelijk of daar net uit is gestapt.
Naast inzicht in de emotionele aspecten geeft het boek alle belangrijke praktische informatie over regelingen op het gebied van co-ouderschap, scheidingsverwerking, alimentatie, pensioenverdeling, juridische aspecten, echtscheidingsbemiddeling enzovoort.
Met de rekenschema’s, inboedellijst, adressenlijsten met hulpverlenende instanties, en waardevolle tips uit de praktijk, is Weg bij hem, terug bij jezelf het meest complete boek voor vrouwen in scheiding.
Yoeke Nagel is co-ouder van twee dochters en een ‘cadeauzoon.’ Zij werkt als therapeute en zelfstandig journaliste en schrijft in diverse tijdschriften over o.m. menselijke relaties en natuurlijke geneeswijzen. Van haar verscheen tevens Co-ouderschap - het beste van twee ouders.

http://overiginformatief.defonteintirion.nl/y-nagel-weg-bij-hem-terug-bij-jezelf.html

Geen opmerkingen :

Een reactie posten