donderdag 28 november 2013

ALOHA, een groet uit Hawaï - Anne-Marie Reyniers (Boek)

Graag wil de auteur vertellen en verhalen over een mooie, lange reis naar eilanden waar regenbogen geboren worden, waar natuur zo vol van natuur is, waar groen veel groener is en bloemen zo bloemgeurig mooi. Anne-Marie Reyniers schreef zoals ze met jou zou praten, met woorden en gebaren, met handen en voeten, ... Haar ziel ligt in dit verhaal, een herinnering voor altijd en altijd... en nog lang daarna.

auteur : Anne-Marie Reyniers
aantal pagina's : 76
geïllustreerd : ja
uitvoering/formaat : paperback 12,5 x 20 cm
ISBN : 978-94-6089-778-8
verschijningsdatum : 15 oktober 2010
vaste prijs : € 15,95

Een stukje uit het boek:

Het hoog in de bergen gelegen ‘Iao Valley State Park’ is wel de belangrijkste bezienswaardigheid. Zeer opmerkelijk is de vorm van Iao Needle. Iao betekent ‘wolk’. Het is hier dat de wolken een spel spelen met de fotograaf. Het is niet eenvoudig foto’s te maken, want elk ogenblik verandert het beeld, het ene al spectaculairder dan het andere.
De voet van de Iao Needle was het altaar voor mensenoffers in tijden waarin men dacht dat goden flirtten met de bergtoppen. Het is juist bij dit spel van zon, wolken, wind en bergtoppen waarbij de schoonheid van deze vallei tot zijn recht komt. Hier kan je van wolken dromen die opstijgen hoog in de lucht en even later neervallen als gordijnen op de toppen van de bergen. Aan elke etage, vol weelderige tropische planten, geven ze voldoende vocht om te blijven groeien en groeien... hier stopt het nooit.

http://www.boekscout.nl/html/boek.asp?id=1719

Geen opmerkingen :

Een reactie posten