donderdag 28 november 2013

Bink - Beau van Erven Dorens

Een aangrijpende roman over liefde, begeerte, woede en schoonheid!
De uit de gratie geraakte soapster Steven Bink probeert zich via een klusprogramma bij een regionale tv-omroep terug te vechten in de Nederlandse showbizz. In een interview over zijn comeback geeft hij tussen neus en lippen door een aansprekend voorbeeld van malversaties in de televisiewereld. Het is een onthulling die hem door de machtige tv-bazen niet in dank wordt afgenomen. Dit probleem is echter nog niets vergeleken met de nachtmerrie die ontstaat als Bink zijn ontluikende homoseksualiteit de kop probeert in te drukken door een relatie te beginnen met een getrouwd en uitgerangeerd supermodel in bezit van een baby. Als er vervolgens een enge Belg genaamd Benny verhaal komt halen vanwege een nare affaire uit het verleden, wordt Bink gedwongen om, geheel tegen zijn natuur in, voor zichzelf op te komen.

Beau van Erven Dorens debuteerde in december 2008 met de roman Pijn, over de doorgedraaide reclamejongen Werner van der Linden, die zijn dromen probeert waar te maken in een wereld die aan alle kanten op instorten staat.

In Bink, de opvolger van Pijn, volgen we de strijd van soapster Steven Bink om zich terug te vechten en staande te houden in de Nederlandse showbizz, terwijl de wereld aan alle kanten op instorten staat.

http://www.uitgeverijcarrera.nl/Bink-T293.php

Geen opmerkingen :

Een reactie posten