maandag 25 november 2013

Botercreme basisrecept (Kopie)

*****
Op cup cakes of in een taart van biscuitbeslag hoort een mooie toef en stevige laag botercrème. Met dit recept maakt u zelf een heerlijk romige botercrème. Gebruik dit botercrème recept als basis en voeg naar smaak nog extra ingrediënten toe. Bijvoorbeeld een likeur, stukjes vers fruit of verkruimelde koekjes.

Ingrediënten:
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml water
200 g zachte (room)boter
100 g witte basterdsuiker

Bereidingswijze:
Bereid de Mix voor Banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op het zakje en laat het opstijven in de koelkast.

Klop de zachte boter op. Voeg de witte basterdsuiker toe en klop het lekker luchtig. Voeg in gedeeltes de banketbakkersroom toe en klop het op tot een luchtige gladde botercrème.

Dr. Oetker producten:
Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen