donderdag 28 november 2013

De wereld in 27 vakantiedagen - Johannes Keuning

Reisgids voor de werkende mens
Reisgids voor de werkende mens: Inspiratieboek voor betaalbare en bijzondere bestemmingen, met alles over zelf zoeken en goedkoop boeken

Je zou dolgraag naar India en Bolivia willen, en naar Istanbul en Jeruzalem, maar je hebt maar 27 vakantiedagen en een beperkt budget. En zijn zulke reizen niet een enorm gedoe? Onzin!

De wereld in 27 vakantiedagen is dé reisgids voor iedereen die wat van de wereld wil zien, maar nu niet verder komt dan Parijs of Kreta. Voor iedereen die denkt dat daarvoor veel tijd en geld nodig is. Voor iedereen die nog niet heeft ervaren hoe gemakkelijk het is om op verre en ongewone plekken te komen.


De wereld in 27 vakantiedagen laat zien dat reizen prima te combineren is met een drukke baan en 27 vakantiedagen. Deze gids helpt je met plannen, zoeken en boeken op internet en geeft je praktische tips over hoe je de kosten laag kunt houden.

De wereld in 27 vakantiedagen biedt bruisende wereldbestemmingen, die gemakkelijker en goedkoper te bereizen zijn dan je denkt, zoals: Jeruzalem, Istanbul, Fez, India, Bolivia en Vietnam.

Johannes Keuning weet als geen ander de weg op internet als het gaat om het vinden van betaalbare reizen. De afgelopen jaren heeft hij aan den lijve ervaren hoe bijzonder en opwindend, maar ook relaxed reizen kan zijn, zelfs met beperkte tijd.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/de-wereld-in-27-vakantiedagen/1001004010630814/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten