maandag 25 november 2013

Groenteschotel met veggie worstjes (Kopie)

*****
Ingrediënten voor 4 personen :

1 broccoli
2 grote wortels
1 bakje champignon
kg aardappelen
1 bakje gerookte tofuworst
pijnboompit (of zonnebloempitten)
3 takjes rozemarijn
2 tl provençaalse kruiden
olijfolie
zout & peper
boter

Bereidingswijze :
Warm de oven voor op 180°C.
Schil en snijd de aardappelen in stukjes. Snijd ook de broccoli en de wortelen in stukken en kook alles beetgaar. Giet de groenten af en bestrooi ze met zout, peper, Provençaalse kruiden en 2 grote lepels olijfolie. Goed mengen.
Leg de groenten in een ovenschotel. Snijd de champignons in halve maantjes en de tofuworstjes in drie. Schik ze in de ovenschotel.
Strooi een handvol pijnboompitten of zonnebloempitjes over de ovenschotel. Leg de takjes rozemarijn erbij en verspreid enkele stukjes boter over de schotel.
Zet ongeveer 20 minuten in de oven.

Een recept van Veggie Talent Cindy Strypsteen

http://www.donderdagveggiedag.be/recepten/hoofdgerechten/groenteschotel_met_veggie_worstjes

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen