een gastronimische reis door West-Europa
Waarom slaagt de één er wél in een onvergetelijke lunch of diner te serveren en faalt de ander hopeloos? 'Ik ben de meester van de details', zegt Halil Asar (30), Nederlands meest getalen-teerde gastheer, opgeleid bij de driesterrenchefs Jonnie Boer en Cees Helder.
Halil neemt ons mee op een gastronomische roadtrip door Europa. Hij laat zien hoe we ons de kunst van het echte genieten eigen kunnen maken. Kaas van Van Tricht, oesters van Sergio, kaviaar in Aquitaine. In Piémonte snuffelt een truffelhond voor ons een mooi stel van die kost-bare paddootjes bij elkaar. 'Doe er wat moois qua bubbels bij. Taittinger alstublieft.'
Etiquette krijgen we ingepeperd tijdens deze trip. Maar eerst plunderen we versmarkt Rungis in Parijs. Goed tafelen vraagt ook om mooie materialen. Dus bezoeken we Nontron, de plek waar de meest exclusieve kwaliteitsmessen worden gemaakt. Als je met Halil op pad bent, kom je ergens!
http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/halil-asars-roadtrip-10/1001004007508168/index.html#product_description
Natuur, sparen, lifestyle, mode, reizen en koken. Nature, frugal lifing, lifestyle, fashion, traveling and cooking.
donderdag 28 november 2013
Halil Asars Roadtrip `10 - Michiel Houdijk, Halil Azar
Labels:
Cees Helder
,
Etiquette
,
Gastronimisch
,
Halil Asar
,
Jonnie Boer
,
Roadtrip
Abonneren op:
Reacties posten
(
Atom
)
Geen opmerkingen :
Een reactie posten