donderdag 28 november 2013

Het Grote Frietboek - Ellen Scholtens, Ed Nijpels & Edward Doornekamp

Wie waren het eerst: de Fransen of de Belgen? Wanneer raakten wij in Nederland bezeten van zon lekkere zak patat? Waarom mag onze frietsaus geen mayonaise heten?

Het Grote Frietbroek geeft antwoord. Over frites en gastronomie gaat het, over de geheime adresjes van BNers en over gezonde friet. Bovenal gaat het over het plezier van een lekkere vette zak naar omas recept geschapen goudgele rakkers. Eet smakelijk!


Eindelijk is er een Nederlands standaardwerk over s werelds meest geliefde snack. Of je nu minister-president bent of vuilnisman, wie houdt niet van
versgebakken friet?

Het Grote Frietboek onderzoekt, verzamelt recepten, spoort de lekkerste frietkot ten van het land op, proeft en categoriseert. Het Gote Frietboek is een onmisbaar blader-, tip-, idee- en opzoekboek.

Het Grote Frietboek is het debuut van culinair journalist (AD, Winelife) en Kunsthal- KOOKT-samensteller Ellen Scholtens in boekvorm. Een compleet
fritologisch overzicht van de gezondste, vetste, decadentste, meest gastronomische, gewoon lekkerste frietjes van Nederland.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/het-grote-frietboek/1001004010599139/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten