woensdag 27 november 2013

Het Nederlands viskookboek - Bart van Olphen (Boek)

*****
verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen
Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangenNederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselenin Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeestin de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duiktmet chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen.

Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van de Nederlandse zee,de vissers en de vis.Bart van Olphen is de oprichter van Fishes en zet zich in voor het consumerenvan uitsluitend duurzaam gevangen, wilde vissoorten. Hij staat in de top 100 van meest duurzame Nederlanders en won de Seafood Champion Award voor demeest duurzame visonderneming ter wereld. Zijn eerste kookboek, Het FishesKookboek, werd in Parijs bekroond met een "Gourmand Best Cookbook of theWorld Award".

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/het-nederlands-viskookboek/1001004011529327/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen