woensdag 27 november 2013

Wat te koken & hoe 't te koken - Jane Hornby (Boek)

*****
Het ultieme stap-voor-stapboek voor
iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect
wil bereiden, geschikt voor beginners en
gevorderden.

Honderd duidelijke en eenvoudige
recepten voor populaire gerechten zoals
spaghetti alla carbonara, perfect gebraden
kip, pad Thai of het klassieke citroentaartje.

Achthonderd duidelijke kleurenfotos
laten zien welke ingredienten je nodig
hebt en welke tussenstappen
je moet zetten om tot een heerlijk resultaat te
komen.

Van ontbijt en brunch tot voorgerechten,
Hoofdgerechten en heerlijke desserts,
met dit boek ontwikkel je het perfecte
repertoire voor je dagelijkse maaltijden
en je lekkere hapjes.

Jane Hornby is een ervaren kok en culinair schrijfster die door haar toegankelijke
stijl lekker koken voor iedereen bereikbaar maakt. Na haar opleiding tot chef-kok
werkte ze vijf jaar lang voor het succesvolle BBC-tijdschrift Good Food. Het tijdschrift
staat bekend om zn duidelijke, stapsgewijze benadering en zn eenvoudige, veel beproefde recepten.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/wat-te-koken-hoe-t-te-koken/1001004010983995/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten