donderdag 28 november 2013

Knutselen voor Kerst - Catherine Woram

Creatief plezier met kinderen

Kerstmis is het creatieve hoogtepunt van het jaar. Catherine Woram heeft voor deze uitgave meer dan 35 fantasierijke projecten bedacht. Kerstdecoraties, kerstkaarten, schattige engeltjes voor in de boom, sterren van vilt en eenvoudige lampions. Compleet met smulrecepten voor bijvoorbeeld koekjes en brownies!
De projecten worden duidelijk beschreven en stapsgewijs in beeld gebracht op de gebruikelijke sfeervolle wijze. Spelenderwijs maken kinderen kennis met allerlei technieken. Een creatief genot voor kinderen en ouders, op scholen en thuis.Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Na 'Knutselen : creatief plezier met kinderen' (2007)* richt de schrijfster zich wederom op kinderen met uitsluitend knutselideeën voor Kerstmis. Vijfendertig verschillende kerstversieringen, kaarten, lekkers en cadeautjes worden getoond en stap-voor-stap uitgelegd met veel duidelijke kleurenfoto's. Er wordt geknipt, geplakt, geschilderd, geboetseerd, genaaid en deeg gemaakt. Hulp van ouders is in de meeste gevallen wel noodzakelijk. Alle materialen zullen niet altijd voorhanden zijn, maar zijn wel goed te kopen in Nederlandse hobbywinkels. Achterin de patronen, een lijst winkels en een uitgebreid trefwoordenregister, voorin een overzichtelijke inhoudsopgave. Leuk hobbyboek voor de feestdagen voor kinderen vanaf ca. 9 jaar. Duidelijke letter, ruime bladspiegel en een aantrekkelijke kleurenfoto in kerstsfeer op de voorzijde.

(NBD|Biblion recensie, W.M. Bruins-Jorna)

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/knutselen-voor-kerst/1001004006829423/index.html#product_description

http://www.catherineworam.co.uk/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten