dinsdag 26 november 2013

Koken & Bakken met Stevia - Anna-Gretha Visser (Boek)

*****
Met dit stevia basiskookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van de plantaardige zoetstoffen van SteviJa heel makkelijk gemaakt.

In het kookboek staat een variatie aan recepten met SteviJa Zoetpoeder® en SteviJa Kristal®. Het bevat onder meer voor- en hoofdgerechten, maar ook toetjes, gebak, sauzen en dranken. Ga voor een voorproefje van steviarecepten naar www.steviJa.nl/stevia-recepten.

In de tweede druk van dit kookboek, wordt er in de ruim 80 recepten behalve Zoetpoeder ook Kristal in de recepten gebruikt. Daarnaast wordt er in het kookboek uitgelegd hoe stevia zich gedraagt bij het koken en bakken. Met deze baktips wordt u wegwijs gemaakt bij het gebruik van SteviJa in uw eigen gerechten.

Doordat Zoetpoeder en Kristal zoeter zijn dan gewone suiker, gebruikt u minder van deze plantaardige zoetstoffen. Hierdoor zijn er aanpassingen nodig in het recept. In het kookboek wordt er uitgebreid aandacht aan deze verschillen geschonken.

http://www.bol.com/nl/p/koken-bakken-met-stevia/1001004010500771/

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen