donderdag 28 november 2013

Koken voor tien - Fiona Cook

Fiona Cook laat zien hoe je heerlijke gerechten op tafel zet zonder dat je er vrije dagen voor op hoeft te nemen. In Koken voor 10 staan zelfgemaakte gerechten die je veelal ruimschoots van tevoren kunt klaarmaken. Van voor- tot nagerecht, en van bijgerecht tot saus, alles komt aan bod. Koken voor 10 is een aantrekkelijke mix van verrukkelijke recepten, aangevuld met persoonlijke verhalen en ervaringen. Iedereen gaat zijn eigen gang: snoeien, hout hakken, wandelen of lekker een boek lezen voor de open haard: alles kan! En 's avonds zorg ik voor lekker eten. Daar ligt mijn passie: koken voor vrienden in de wetenschap dat we straks samen ongedwongen gaan genieten van eindeloos bijkletsen aan tafel.'

Fiona Cook laat zien hoe je heerlijke gerechten op tafel zet zonder dat je er vrije dagen voor op hoeft te nemen. In Koken voor 10 staan zelfgemaakte gerechten die je veelal ruimschoots van tevoren kunt klaarmaken. Van voor- tot nagerecht, en van bijgerecht tot saus, alles komt aan bod. Koken voor 10 is een aantrekkelijke mix van verrukkelijke recepten, aangevuld met persoonlijke verhalen en ervaringen.

Fiona Cook, Nederlandse met een Britse vader, werkte een aantal jaren als kok, alvorens aan de slag te gaan als account-manager. Inmiddels heeft ze haar eigen coaching bureau ( www.cookcoaching.nl ), waarbij ze organisatieprincipes inzichtelijk maakt door met haar cliënten te koken.

http://www.unieboekspectrum.nl/interesse/in_etenendrinken/article20894.ece

http://www.cookcoaching.nl/nl/trainingen

Geen opmerkingen :

Een reactie posten