zaterdag 23 november 2013

Nibud-agenda 2014: dagelijkse bezuinigingshulp én agenda in één (Boek)

*****
2014 lijkt weer een jaar te worden waarin iedereen moet bezuinigen. Het einde van de crisis is nog niet in zicht, het kabinet beraadt zich op extra bezuinigingsvoorstellen en de vooruitzichten op de arbeidsmarkt blijven somber. Voor de meesten van ons zal het niet eenvoudig zijn om weer een stapje terug te doen. Het Nibud heeft nog nooit zoveel mensen gezien die met hun geldzaken bezig zijn. 70% van de Nederlandse huishoudens heeft het afgelopen jaar al bezuinigd en de helft van hen heeft het gevoel dat ze niet meer kunnen bezuinigen dan ze nu al doen. Speciaal voor al diegenen die nu grip op hun financiën willen en/of moeten krijgen, heeft het Nibud een speciale agenda gemaakt. De Nibud-agenda 2014 is een agenda, een geldplanner en een financiële informatiebron ineen. Bomvol slimme geld tips en bezuinigingstrucjes waarmee de gebruiker controle over zijn financiën krijgt.

Behoefte aan overzicht

Het Nibud ziet dat huishoudens het financieel zwaar hebben. De afgelopen jaren is er op financieel gebied veel veranderd. Zo zijn de belastingtarieven aangepast, veranderen de regels om huur- of zorgtoeslag te kunnen krijgen regelmatig, en veranderen de kosten en eigen bijdragen van de zorgverzekering jaarlijks.

Veel mensen raken hierdoor het overzicht op hun financiën kwijt. Het Nibud verwacht dan ook dat de Nibud-agenda 2014 in een behoefte voorziet. Met de vele tips en adviezen uit de Nibud-agenda 2014 krijgt de gebruiker eenvoudig inzicht in zijn uitgaven. Daarnaast stelt de agenda je in staat om vooruit te denken, waardoor de gebruiker grip op zijn geld krijgt.

Veel tips en weetje en een gewone agenda

Het Nibud-agenda is in de eerste plaats een gewone agenda. Voor de dagelijkse afspraken, verjaardagen en schoolvakanties. Daarnaast krijgt de gebruiker op een luchtige manier inzicht in zijn financiën. Bijvoorbeeld door een geldtypetest te doen, of de test om te zien of hij financieel gezond is. Uiteraard ontbreken de maandoverzichten en praktische geldtipjes niet.

De truc is om controle over je financiën te krijgen en dit verankeren in je dagelijkse leven zodat je daar geen stress meer over hebt. De gebruiker van de Nibud-agenda 2014 wordt financieel-alert, bewust en ervaart in 2014 rust over zijn financiën.

Prijs & bestelwijze
De Nibud-agenda 2014 is in te zien en te bestellen in de Nibud-webwinkel voor € 9,95. De agenda is vanaf 15 augustus leverbaar.

http://www.nibud.nl/over-het-nibud/actueel/nieuws/artikel/nibud-agenda-2014-dagelijkse-bezuinigingshulp-en-agenda-in-een-1.html
 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten