zaterdag 23 november 2013

Sta financieel sterk - Marieke Henselmans (Boek)

 *****
train je koopkracht in 10 eenvoudige stappen
Minder inkomen nu, minder pensioen straks, minder zekerheden? De oplossing zit in onszelf: we moeten en kunnen sterker in onze schoenen staan, en onze koopkracht trainen.
Het begrip koopkracht is eigenlijk heel mooi. Het is relatief. Het drukt uit wat jij kunt kópen met je geld. Volgens Marieke Henselmans gaat het erom wat jíj kunt kopen van je geld.
Eerst kijk je naar je inkomsten, uitgaven, bezit en schulden. Dan hou je een minimum-maand en ga je ervaren met hoe weinig je het redt. Je ontdekt hoe je lasten omlaag brengt, voordelig inkoopt en rekent uit hoeveel jij kunt besparen en sparen. En als je eenmaal financieel sterk staat geldt dat ook voor het mentale: je bent niet meer bang of onzeker, maar dapper, flexibel en creatief!

Marieke Henselmans is dé besparingsdeskundige van Nederland. Van haar eerdere boeken (waaronder Consuminderen met kinderen, Crisischecklist, Vrolijk besparen, Eigenwijs je hypotheek aflossen, en in samenwerking met het Nibud en Erica Verdegaal Goed met geld) en haar Bespaarkalenders, werden samen meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Zij maakte met Peter van der Vorst het televisieprogramma Geen cent te makken, is medewerker van magazine Genoeg en een geliefd AD-columnist.

De pers over de bespaarboeken van Marieke Henselmans
*'Henselmans is deskundig en gezaghebbend.' Het Financiële Dagblad
*'Je gelooft dat het mogelijk is, alleen al omdat Henselmans er zelf zo enthousiast over schrijft.' - De Telegraaf
*'Leuke én slimme bezuinigingstips.' - Margriet

http://www.bol.com/nl/p/sta-financieel-sterk/9200000020096267/
 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten