dinsdag 26 november 2013

Piekeren + Cd - Ad Kerkhof (Boek)

*****
Een Stapsgewijze Methode Om Je Gepieker Te Verminderen
In Nederland lijden 1,1 miljoen mensen aan een piekerstoornis. De (medische) zorg die zij krijgen, is niet altijd toereikend als het piekeren aanhoudt. Deze zelfhulpbenadering biedt piekeraars een handvat om hun stoornis in weinig tijd te lijf te gaan.

Wie heeft er niet een keer een slapeloze nacht gehad, waarin men alleen maar lag te piekeren en te woelen? We piekeren voornamelijk over alledaagse problemen: het halen van een rijbewijs, het bezoek aan de tandarts, moeilijkheden op het werk. We kunnen zelfs piekeren over het feit dat we piekeren – en daaruit kan een piekerstoornis ontstaan. Aan het praktijkgerichte oefenboek Piekeren ligt een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek ten grondslag. Het boek bestaat uit invuloefeningen die de piekeraar inzicht in de inhoud, de aard en de ernst van zijn gepieker geven. De scores geven aan in hoeverre men zijn doel heeft bereikt. Tweemaal per dag een kwartier oefenen in een periode van een maand is voldoende om de gebruiker daar te brengen waar hij moet zijn: het terugdringen van het piekeren en het onder controle krijgen van zijn gedachten.

Over de serie
Boom Hulpboek geeft actuele informatie over diverse problemen, stoornissen en ziekten en biedt mensen een methode om hiermee om te leren gaan. Eerder verschenen de titels Borderline, Eetstoornissen, Minder drinken en Slapeloosheid.

http://www.bol.com/nl/p/piekeren-cd/1001004005514675/#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten