woensdag 27 november 2013

The Gift - Patty Harpenau (Boek)

*****
het is jouw leven. Maak er wat van!
Iedereen wordt geboren met The Gift, ofwel je eigen unieke gave, die je kunt ontwikkelen tot een individueel talent. Als je ervoor openstaat The Gift in jezelf te ontdekken en hem ook werkelijk durft te leven, dan zul je merken dat je jouw eigen unieke gave en talent optimaal kunt ontplooien.

Is jouw gave 'communicatie'? Dan laat The Gift je zien hoe je deze kunt ontwikkelen tot het talent om mensen met elkaar te laten praten; beroepsmatig pas je dan goed in een groep, want je bent een echte teamworker. Of weet je dat jouw gave 'zorg' is? Met The Gift kun je deze gave ontwikkelen tot het talent om voor andere mensen te zorgen en wellicht past een baan in de gezondheidszorg het best bij jou.

The Gift helpt je op nuchtere wijze antwoord te vinden op de vragen 'Wie ben ik?' en 'Wat wil ik?' en reikt je instrumenten aan om je leven optimaal te leven. Inspirerend en spiritueel, maar ook werkbaar en concreet.

Patty Harpenau, levenscoach en oprichtster van The Life Foundation, zet met The Gift een nieuw, revolutionair mentaal trainingsprogramma voor talentontwikkeling neer.

The Gift geeft je – door middel van een aantal simpele stappen – antwoord op de vraag wat JIJ van je eigen leven verlangt, wat JOUW ambitie is en wat JOU gelukkig maakt; The Gift is, kortom, een levensstijl die perfect in deze tijd past. Accepteer niet dat je leven een zesje of een mager zeventje is, maar ga voor de TIEN!

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/the-gift/1001004011560433/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten