donderdag 28 november 2013

Vogelvlucht naar het paradijs 66 kaarten + Boek - Jane Toerien,

de mystieke kracht van het vogelrijk
In dit vervolg op de succesvolle set Vogelkaarten, waarvan ook een Engelse, Duitse en Franse editie verscheen, geeft Jane Toerien ons opnieuw een inkijk in het vogelrijk. Vogels hebben ons immers nog veel meer te bieden dan enkel een mooie aanblik en fraai gezang.
Deze nieuwe set laat de mystieke, transformerende kwaliteit van vogels zien. De kaarten bevatten de karakteristieke energieën van 66 nieuwe vogels en komen tot leven door de hand van Joyce van Dobben, die ze prachtig heeft geïllustreerd. Kaarten én begeleidend boek vormen een krachtig hulpmiddel om een hogere expressie van onszelf te vinden en reiken ons de helpende hand op onze vlucht naar het paradijs.
Jane Toerien, woonachtig in Kaapstad, Zuid-Afrika, heeft van jongs af een sterke band gehad met vogels. Ze gebruikt de Vogelkaarten in haar werk als natuurgeneeskundig therapeut. Kunstenares Joyce van Dobben woont en werkt in Spaarndam.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/vogelvlucht-naar-het-paradijs-66-kaarten-boek/1001004007494491/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten