zaterdag 23 november 2013

Waar doen ze het van ? - Erica Verdegaal (Boek)

 *****
hoe je rijk wordt en blijft
Rijk worden is de geheime droom van velen. Maar hoe word je rijk? En hoe blijf je het?

Misschien stel je die vragen liever niet. Rijkdom is toch iets voor loterijwinnaars, erfgenamen, veelverdieners en gierigaards? Maar dat is lariekoek! Deskundigen, wetenschappers en miljonairs weten al lang hoe je rijk wordt en hoeveel geld je daarvoor nodig hebt.

Erica Verdegaal haalt je over om vandaag nog werk van je rijkdom te maken. Dat gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. Je moet keuzes maken, en vooral: je moet het echt willen. Ook daarmee helpt Verdegaal je stap voor stap en enthousiast op weg. Je zult ontdekken dat rijk zijn is weggelegd voor iedereen. En dus zeker voor jou.

Recensie(s)

Dit boek van de bekende financieel journaliste beoogt financieel kuddegedrag te vermijden en mensen als het ware munitie te verschaffen voor een eigen financiële koers, onafhankelijk van de financiële aspiraties van anderen en van 'valse profetieën' als reclames, verkooptrucs en dergelijke. Hiervoor is zelfvertrouwen nodig en inzicht in de persoonlijke, praktische betekenis van het woord 'rijkdom'. Voor een goede beeldvorming zijn talrijke praktijkvoorbeelden uitgewerkt, vaak aangevuld met visies van wetenschappers en literatuurverwijzingen. Talrijke tips, schema's, overzichten en specifieke persoonlijke testen en oefeningen vormen samen de hier gepresenteerde methode voor 'mentaal en praktisch' boekhouden teneinde een eigen financiële blauwdruk te creëren, de lezers geldbewust te maken en financieel doelgericht. Budgetteren en sparen op basis van verkregen inzicht zijn speerpunten in dit geheel. Onderhoudend, vrij breedvoerig en nogal diepgaand; daarbij principieel, goed onderbouwd en functioneel (zeker ook voor vrouwen!).<br/><br/>D.M. van Helden-Pol

http://www.bol.com/nl/p/waar-doen-ze-het-van/9200000010836738/
 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten