woensdag 27 november 2013

Wat Vrouwen Niet Aan Mannen Vertellen - Gigi Sage & Makena Sage

8 Geheimen Om Het Hart Van Een Vrouw Te Winnen
Dit boek leert je in acht stappen om beter met vrouwen om te gaan, zowel in je relatie als in je professionele leven. Hoe trek je als man het beste de aandacht van een vrouw? Hoe versier je een date? Hoe maak (en houd) je een vrouw gelukkig? En hoe behoud je je vrijheid, zonder je relatie te verliezen?

Recensie(s)

Dit zelfhulpboek van de auteur van 'Hallo Tarzan' (2009)* en haar dochter Makena helpt mannen relationeel en professioneel succes bij de dames te boeken. In acht stappen wordt uitgelegd hoe zij hun communicatie met vrouwen kunnen verbeteren. Hoofdstuk een vertelt hoe je vrouwen voor je kunt winnen, hoofdstuk twee geeft inzicht in de vrouwelijke geest, hoofdstuk drie verklaart het belang van interesse en hoofdstuk vier legt uit waarom het slim is om je te laten coachen door een vrouw. Hoofdstuk vijf vertelt hoe je ingebakken gewoonten kunt veranderen, hoofdstuk zes geeft tips om de aandacht van een vrouw te krijgen, hoofdstuk zeven legt uit welke woorden hiervoor te gebruiken en hoofdstuk acht geeft sekstips. Elk hoofdstuk besluit met een samenvatting en een test (met invuloefeningen) om te zien of er actie nodig is. Tussenkopjes, afgebakende citaten en tips in grotere, schreefloze letter geven een goed overzicht van de kernpunten. Het boek begint met een inleiding en eindigt met een besluit, dankwoord, verdere leestips en auteursinfo. Een kordate, ietwat dweperige leidraad voor de doelgerichte maar onzekere man.

Redactie Vlabin-VBC

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/wat-vrouwen-niet-aan-mannen-vertellen/1001004011564860/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten