Broodjes met fricandeau en chutney (Kopie)

4 witte of bruine broodjes
4 eetl. mangochutney (uit een pot)
8 plakken fricandeau (vleeswaren)
zout en versgemalen peper
50 g taugé
Bereiden:
Snijd de broodjes in de lengte doormidden. Besmeer de onderste helft met chutney. Dek deze laag toe met 2 plakken fricandeau. Bestrooi de plakken met zout en versgemalen peper. Leg de taugé op de fricandeau. Leg de bovenste helft van het broodje op de taugé. Verpak de broodjes in huishoud- of aluminiumfolie.
Variatie:
Vervang de chutney door pindakaas. Vervang de taugé door plakken courgette, komkommer of banaan.
Wijnadvies:
Zowel de chutney als de alternatieve pindakaas zijn niet echt wijnvriendelijk. Pak liever een fris biertje!
Bereidingstijd:
ca.10 minuten
Voedingswaarde per persoon:
eiwit 12g
vet 3g
koolhydraten 31g
kcal 199
Magazine:
Heerlijke recepten voor een zomerse Barbecue
Nummer 7 uit 2005
Geen opmerkingen :
Een reactie posten