dinsdag 26 november 2013

Gevaarlijke Vrouwen - Clare Conville, Sarah-Jane Lovett & Liz Hoggard (Boek)

*****
Een Gids Voor Het Moderne Leven
In deze gids voor het moderne leven delen drie sterke vrouwen hun levenservaring. Met citaten uit de literatuur, filosofische wijsheden, humor en een stijlvolle nieuwe kijk op oude thema s, wijzen zij de moderne vrouw de weg naar de hogere levenskunst. Moeders, zussen, dochters en vriendinnen bespreken voortdurend met elkaar hoe ze moeten leven met zichzelf, met mannen en met elkaar, Gevaarlijke vrouwen komt met sprankelende antwoorden.

Gevaarlijke vrouwen vat meer dan 600 thema s bij de hoorns. Van Alcohol en Ambitie tot Baby s, Bitches, Botox, Comfortzone, Controlfreaks, Geldzaken, Karma, Mascara, Nooduitgang, Telefoonetiquette en Werkplezier.

Over lef, lust en leven Vrouw, leg dit boek op het nachtkastje!
Recensie(s)

Gids voor moderne vrouwen, ingedeeld in ruim zeshonderd thema's die alfabetisch zijn geordend. De thema's variëren van lengte: van een enkele regel tot bijna twee pagina's. Met onder meer lemma's over het adresboekje, babyshowers, condooms, flatjes, honing, innerlijk zelfvertrouwen, jurken, katten, mascara, orthopedische schoenen, postnatale depressie, rimpels, shoptherapie, telefoonetiquette, verzekering, winterdip en zonnebril. Ook opgenomen zijn citaten. Met een voorwoord van publiciste/filosofe Stine Jensen. Met bibliografie, een overzicht van Engelstalige websites en boeken, en muziekaanraders. Geen register, wel veel verwijzingen bij de thema's. Luchtig van toon. De auteurs zijn drie Engelse vrouwen, werkzaam als literair agente, columniste/journaliste en presentatrice/dichteres.

Redactie
http://www.bol.com/nl/p/gevaarlijke-vrouwen/9200000000037744/#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten