donderdag 28 november 2013

Innerlijke Vrijheid - Michael Beckwith

Vervul je hoogste potentieel
In dit boek beschrijft Beckwith vanuit vele spirituele invalshoeken hoe je je afhankelijkheid van de uiterlijke dingen in het leven om kunt buigen naar vertrouwen op je eigen innerlijke autoriteit, zodat je in je volledige kracht komt te staan. Op een zeer diepe, authentieke wijze reikt Beckwith kennis aan waardoor een persoonlijke transformatie tot stand komt. Een transformatie naar het eigen Zelf, naar een autonoom en authentiek leven, naar zelf-scheppendheid, naar innerlijke vrijheid.

Steeds weer benadrukt Beckwith hoe kostbaar iedereen is, en hoe je kunt leren je unieke zielskwaliteiten uit te drukken en daarmee zelf je leven en de wereld vorm te geven. Soevereiniteit, vrijheid, voluit leven - dat is onze hoogste bestemming. Hij doet dit door middel van een prachtige synthese van oude en moderne leringen.


Iedereen die zijn spirituele en persoonlijke groei wil versnellen, zal in dit boek vele handvatten hiervoor kunnen vinden. Het geeft kennis en is tegelijkertijd een praktische handleiding. Aan het eind van elk hoofdstuk staat een affirmatie die de besproken principes van dat hoofdstuk verankert, alsmede een tekst ter innerlijke reflectie.

Beckwith's enthousiaste en poëtische benadering werpt een vernieuwend licht op vele onderwerpen, die dagelijks bruikbaar zijn.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/innerlijke-vrijheid/1001004007801386/index.html#product_description

http://www.agapelive.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Beckwith

Geen opmerkingen :

Een reactie posten