woensdag 27 november 2013

Mijn kleinkind uit een ver land - Machteld de Jongh, Corine Schuil & Marieke Anthonisse (Boek)

ervaringen van grootouders van adoptiekinderen
Machteld de Jongh, Corine Schuil, Marieke Anthonisse Helma Coolman
Mijn kleinkind uit een ver land

Wegens groot succes opnieuw uitgebracht! Geacttualiseerde editie, met nieuwe interviews!

Opa en oma worden is een unieke gebeurtenis. Helemaal wanneer je kleinkind uit een ander land komt en je de baby niet direct vanaf de geboorte meemaakt. Dikwijls betekent de start van het adoptieproces een hernieuwde kans op een kleinkind in de familiekring. Veel grootouders weten niet hoe ze zich moeten voorbereiden als hun kinderen met adoptieplannen komen. Hoe gaan zij om met hun eigen emoties en die van de aanstaande ouders? En hoe reageert de omgeving? Mijn kleinkind uit een ver land bevat ervaringsverhalen van grootouders en schetst een duidelijk overzicht van de adoptieprocedures in Nederland en Belgie. Daarnaast bevat het boek ook handige tips en addressen. Voor iedereen die meer wil weten over adoptie!

Machteld de Jongh (1965) is organisatie-adviseur. Corine Schuil (1964) is bestuurskundige. Marieke Anthonisse (1969) geeft trainingen op het gebied van persoonlijke efficiency. Allen zijn zij moeder van geadopteerde kinderen. Helma Coolman (1957) is journalist en moeder.

Een eerlijk en ontroerend boek. Ook!

Zeer informatief. NBD/Biblion

Een openhartig boek. Vrouwen van nu

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/mijn-kleinkind-uit-een-ver-land/1001004010969919/index.html#product_description

Geen opmerkingen :

Een reactie posten