maandag 25 november 2013

Pindachocco-bonbons (Kopie)

*****
Wat heeft u nodig
25 g donkere basterdsuiker
100 g poedersuiker
25 g + ½ el zachte boter
2-3 el pindakaas (Super)
150 g pure chocolade superior (100 g, Droste)
Extra nodig: (bak)vorm van 20 cm x 20 cm, bakpapier

Bereidingswijze

Roer de basterdsuiker met de poedersuiker, 25 g boter en de pindakaas tot een glad mengsel. Bekleed de vorm met bakpapier. Schep het pindamengsel in de vorm en strijk de bovenkant glad. Zet dit tot gebruik in de koelkast.
Laat de chocolade met 1 ½ el boter smelten boven een kokend waterbad of in de magnetron (ca. 2 min. op 350 watt).
Schenk de vloeibare chocolade gelijkmatig over het pindamengsel. Laat de chocolade in de koelkast in ca. 1 uur uur opstijven. Snijd uit het pinda-chocomengsel met een warm, scherp mes 25 vierkante bonbons. Serveer de bonbons vanuit
de koelkast omdat ze buiten de koelkast zacht worden.
Ga naar mijn Boodschappenlijst

TRAKTATIE
12 Personen
10 minuten
Bevat p.p. ca.:
84 kcal
3546 kj
eiwit 2 g
vet 5 g
koolhydraten 9 g

http://www.superdeboer.nl/Recepten/recept.asp?ItemID=3641&ReceptenId=1057

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen