donderdag 28 november 2013

Van eigen erf - Iris van de Graaf, Maria van Boxtel & Caspar Bürgi

Koken met de oogst van de biologische boer
Dit kookboek gaat over écht eten, over de bezigheden op de biologische boerderij, welke oogst er in die periode van het land komt en hoe je daarmee puur kunt koken. Een boek dat rekening houdt met onze ecologische voetafdruk.

De bladzijden zijn rijk geïllustreerd met prachtig beeldmateriaal van gewassen in groei en bloei, aangevuld met bijzondere tekeningen. Chef-kok Caspar Bürgi, bekend van het televisieprogramma ' Food & Fit' bedacht speciaal voor dit kookboek makkelijk te bereiden gerechten, die de puurheid van de ingrediënten recht doen. Bovendien portretteert ieder hoofdstuk een biologische boer die zijn favoriete familierecepten en zijn passie voor biologisch boeren met de lezer deelt.


Over de uitgever: Stichting Van Eigen Erf (opgericht in 2003) promoot biologisch eten 'direct van de boer' uit eigen regio, vanuit de overtuiging dat voeding lekker, gezond en duurzaam zou moeten zijn.

Van Eigen Erf bestaat uit een netwerk van tachtig biologische boeren en tuinders die hun producten via korte lijnen rechtstreeks aan de consument verkopen.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/van-eigen-erf/1001004008667921/index.html#product_description

http://www.landco.nl/?id=maria

Geen opmerkingen :

Een reactie posten