donderdag 28 november 2013

Goed koken - en wat je daarvoor moet weten - Harold McGee

Harold McGee's gids voor de beste bereiding van gerechten
McGee's gids voor de beste bereiding van gerechten

Kookboeken zijn er in overvloed: over de Spaanse, Italiaanse, mediterraanse en Indiase keuken; voor vegetariërs, veganisten, diabetici en mensen met voedselintoleranties. Het geheim van de kok kun je bij het klaarmaken van alle gerechten gebruiken.


Harold McGee, auteur van de bestseller Over eten & koken, heeft met dit boek een handzame gids geschreven waarin de moderne ontdekkingen in de culinaire wetenschap vertaald worden naar praktische tips waar iedere kok baat bij heeft: beginners die willen starten bij de basis, weekendkoks die hun kennis willen opfrissen en chef-koks die streven naar perfectie. Iedereen die weleens in de keuken staat, weet immers hoe snel er iets kan misgaan.

In zijn inmiddels bekende, vaak geestige stijl, maakt Harold McGee ons deelgenoot van de verbazingwekkende knowhow die hij zich tot in alle uithoeken van de culinaire wetenschap, moleculaire gastronomie en keukencultuurgeschiedenis heeft verworven. Kortom: Het geheim van de kok hoort thuis in de keuken van elke kookliefhebber!

Productdetails
Titel: goed koken - en wat je daarvoor moet weten
Auteur: harold mcgee
ISBN 10: 9046805751
ISBN 13: 9789046805756
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Taal: Nederlands
Genre: Nonfiction
Subgenre: Koken

http://www.selexyz.nl/product/9789046805756/harold-mcgee/goed-koken-en-wat-je-daarvoor-moet-weten/

http://www.curiouscook.com/cook/home.php

Geen opmerkingen :

Een reactie posten